Ik ben David
Ik ben g... een Oranje
Ik ben g... een stadshouder
Ik ben g... een maarschalk
Ik ben g... een graaf
Ik ben g... een koning
Ik ben g... een tsjaar
Ik ben g... een keizer
Ik ben g... een profeet
Ik ben g... een messias
Ik ben g... een God
Ik ben nog veel meer
Ik ben graag iets
Toch het liefst alles
Misschien ben ik dat ook
ik ben immers beschreven.
Ik ben wat 2012 betekent.