Kleurige kaap beheerst panorama prachtig!
Ultiem universum met magistrale macht!
Enig Eldorado van Goddelijke kracht!
Huizenhoge zilverglans flitst fabelachtig!
Laaiend lofdicht toont Joke's wonderlijke wezen.
Iedere illustere oogopslag verwarmt.
Elke elegante gulden glimlach bekoort.
Fantastisch fenomeen door mij moeizaam verwoord.
Der dichters zwakke woordenschat heeft beeld verarmd.
Epiek kan werk'lijk wonder niet laten lezen...
Arkadiusz Dojezdjainjedojedjosjevitsj Powaga