het spel introduceert zichzelf
heb ik het al ooit gespeeld?
Een terugblik op mijn leven -déjà vu-
recht door zee, zoals velen zeggen
echter mijner, iets ingewikkelder
hoor het kraken van mijn brein
in het engels en nederlands
De talen te moeilijk -ook nog eens frans?-
ik kijk naar mijn bleke huid
tot mijn verbazing, kijk ik er doorheen
ja, een doolhof in de diepe zee
Doch (nog) niet recht.