Waarom is de wereld toch wreed
waarom leven ze niet net als wij
Met liefde voor elkaar
met toch ook veel begrip
waarom vallen er zoveel doden
waarom doen ze anderen toch zoveel pijn
want als je net als wij
zoveel van elkaar kunt houden
en elkaar willen begrijpen
En die elkaar niet bedreigen
of elkaar telkens in de haren vliegen
Mensen leef toch in vrede met elkaar
maak geen ruzie
maak geen oorlog
want met vrede kun je beter leven
je kunt toch liefde aan een ander geven
en als dat dan echt zo is
vrede op de hele wereld
wat zal dan
leven in deze wereld heel erg mooi kunnen zijn
en fijn