Als er een binnenweg was
Die me naar een andere weg kan leiden
Als er een binnenweg was
Die dit grote verdriet kan vermijden
Als er een binnenweg was
Om opnieuw te beginnen
Als er een binnenweg was
Om te kunnen winnnen
Als er een binnenweg was
Zonder deze kilte
Als er een binnenweg was
Zonder deze stilte
Als er een binnenweg was
Met een goede morgen
Als er een binnenweg was
Met een dagje zonder zorgen
Als er een binnenweg was
Zonder wat te zeggen
Als er een binnenweg was
Die iets uit weet te leggen
Als er een binnenweg was
Waar we geen pijn vonden
Als er een binnenweg was
Waar we alleen vreugde konden
Als er eens een binnenweg zou zijn
Naar het goede pad
Als er eens een binnenweg zou zijn
Waardoor ik het leven weer opvat
De binnenweg is gevonden
'K loop daar naartoe, al hopend...
De binnenweg is gevonen
Maar helaas, een bord: DOODLOPEND
Die binnenweg komt er wel
En dan zal iedereen zien
Die binnenweg komt er wel
Dat ik gewonnen heb, misschien...