School, zoals kinderen op dun ijs
Zoals een zeer mislukte reis
School, Zoals slecht weer bij zonnenschijn
Zoals werken in een verdomde mijn.
School, zoals in bed liggen.. wachten en slaap
Zoals een ouwen wortel, een beschimmelde raap!
School, zoals een ring, zonder eind
Zoals een chinese pen, maar dan niet verfijnd.
School,zoals slaven in Egypte
Zoals mestkevers in een crypte.
School, Moe vertrek, saai, thuis studeren, slaap vallen, moe vertrek , saai, thuis studeren, slaap vallen en hopsakee
Elke dag een andere dag..
Pijn van verlangen kijken je spieren, je lichaam, je gedachten uit naar vakantie...
En na de vakantie ...
moe vertrek, saai, thuis studeren, slaap vallen, moe vertrek, saai, thuis studeren, slaap vallen en hopsakee