Verloren in het diepste dal
Gevangen in de grootste val
Weggeslepen van het veld
Vol agressie en geweld
Waar een ding aan de hoogte staat
Waar het jou allemaal om gaat
Zonder, ben jij niet die man
Een vader, en wat leren wij ervan
Al bijna begin ik op je te lijken
En daar sta ik echt van te kijken
Want het laatste wat ik willen zou
Dat is lijken op iemand zoals jou
De agressie wordt niet stopgezet
Niemand die er ooit wat van zegt
Te bang, door jou reactie op dat moment
Omdat diegene dan ziet wie je werkelijk bent
Een alcoholverslaafde van 44 jaar
Jij hebt het perfect voor elkaar
Iedereen gaat mee met jou op zee
Maar pa, ik doe niet meer mee