Gedicht..
Pijn
Auw!
Wat doet dit pijn,
Een steek in me buik,
Omschrijven kan ik het niet,
Een lammetje zo vrolijk in de wei,
Word verstoten van der moeder,
Zo soort pijn,
Verdriet,
Het verdriet van niemand geeft om mij,
Het komt zo hard aan,
Alsof dat het moment is waarop je moet gaan..
Niemand begrijpt dat ik mezelf verander,
Keer op keer ben ik telkens weer een ander,
Hoe weet ik nou wie ik ben wie om welke ik geeft,
Als de iedereen het bij mij altijd over een ´ander´heeft,
Je wilt niet weten wat voor gevoel mij dat geeft..