Ik voel eenzaam
Weet je waarom
Ik ben een stille
Velen vinden dat stom
Wat kan ik nou doen
Mezelf blijven?
Ik wil voor meter op hun lijken!
Over voetbal, kleding en dat soort stof
En over Ali want die is reuze tof
Sorry klasgenoten maar het interesseert me niet
Wat jullie van me denken boeit me niet
Maar gelukkig vinden jullie mij oke
Ik ben een stille maar daar is niks mee.