De angsten voor grootse problemen in deze wereld
Bijbelse teksten die de waarheid worden gemaakt door de
elite van: wij zijn god en wij laten dat gewoon gebeuren.
Magog, Gog, Ashkenazim ofwel katharen zijn de baas in het
beloofde land van de zonen van sem dat was niet het plan.
Semitische joden worden behandeld als derde rangs mensen.
Nog niet te praten over de onderdrukte semitische moslims.
Hoe kan je dit nou ooit een goddelijk plan noemen mensen.
Tenzij je natuurlijk lid bent van de cultus rond Molech.
Ja een uil is natuurlijk wijs, maar macht is naastenliefde.
Jeruzalem is heilig voor velen een prachtplek voor allen.
De vuilste moordenaars hebben daar nu totalitaire macht.
Hoe kan je jezelf nog beschermen als iedereen maar liegt.
Is dit nou godsdienst, samenzweringen die cyclisch werken.
Straks gelooft iedereen alles wat de bijbel voorspeld.
Wishfull-thinking is toch wel bekent bij de meeste mensen.
Wees bereidt op vele zwarte bladzijdes nu terug op aarde.
Dit gedicht is een gevaar voor de samenleving vind je ook.
Ik ben er om jullie te waarschuwen maar ik ben het gevaar.
Toch is de oorlog nog niet beslist en het einde is aan ons.
Kom maar gerust langs als je me graag wil uitproberen mens.
"10% van de Nederlanders is rascist: maar wat is een ras en hoe kun je iets opeisen op naam van blood and soil, hetgeen nazi-propaganda is, als het niet eens klopt?"
(een voorspoedig 06-06-06)