Een vriendin
Een vriendin is niet zomaar iemand,
Maar met een vriendin heb je een speciale band.
Een vriendin heb je voor het leven,
En niet voor even.
Al heb je pijn en verdriet,
Een vriendin is diegene die het aan je ziet.
Een vriendin zal je nooit verlaten,
Met een vriendin kun je altijd praten.
Een goeie vriendin heb je nodig,
Iets anders is dan overbodig.
Al zit je zwaar in de problemen,
Een vriendin zal de schuld opzich nemen.
Aan een vriendin kun je alles vragen,
Een vriendin zal jou geheimen in haar hart meedragen.
Blijf altijd trouw aan die ene vriendin,
Want dat is diegene die het verdiend.
Als je echt een goede vriendin hebt,
Verban haar dan niet uit je leven,
Want dat zul je jezelf nooit meer kunnen vergeven.
* Meisje ik je altijd trouw blijf jij diegene bent die het zeker verdiend...Wil je nooit meer kwijt *