Ik wil dit niet meer doen
Ik wil de reden waarom niet meer zijn
Telkens als ik de deur uitloopt
zie ik hem een beetje meer doogaan
Ik wil hem niet meer kwetsen
Ik wil zijn leven niet wegnemen
Ik wil geen moordenaar zijn
Ik verloor zijn vertrouwen
Ik kan beter een geweer nemen en het tegen zijn hoofd houden
Dat het maar voorbij is
Ik wil dit niet meer doen
En ik wil dit niet meer doen
Ik wil de reden niet meer zijn waarom
Telkens als ik de deur uitga gaat hij een beetje meer dood
En ik wil hem niet meer pijn doen
ik wil zijn leven niet wegnemen
Ik wil geen moordenaar zijn