Eens een struise vrouw
toen kreeg ze een flinke knauw
steeds kleiner werd haar hart
steeds groter werd haar smart
en nog steeds zit ze in het nauw
Geen energie, alleen maar moe
iedere dag opstaan, wat een gedoe
leuke dingen doen, geen zin
ze gaat niet tegen haar verdriet in
en staat zichzelf eenzaamheid toe
De kansen moeten gaan keren
wil ze zichzelf niet gaan bezeren
een uitweg zoeken voor haar pijn
er moet toch een mogelijkheid zijn
om de neergaande spiraal om te keren!?