De zogenaamde luide stilte
Overheersend in onzichtbare klank
Het strookje wind als streling voor de zomerwolken
Zacht en uitnodigend vrij
Het plasje water eenzaam in een woestijnoppervlak
Dat na afscheid terugkeert naar
De dauw waaruit ze geboren is
De enige vraag overgebleven
van een eens zo actieve geest
Het geloof van een klein meisje
In de magie van de omgeving
De verhalen uit de boomtoppen
Glijdend van tak naar blad
Zwevend van licht naar schaduw
Het ligt in het vertrouwen
De kunst om verder te kijken
Dan het zichtbare