de echte schoonheid van de mens
zit niet vanbuiten, maar vanbinnen
en het is natuurlijk ieders wens
om wat beters te verzinnen
het uiterlijk is niet belangrijk in het leven
maar het innerlijk is het speciale eraan
en de uitstraling die gelukkige mensen kunnen geven
is een alledaags bestaan
ik kijk enkel naar het binnenste van de mens
en de rest dat doet er niet echt toe
en als is de schoonheid voor mij soms een wens
het maakt niet uit met wat ik allemaal doe...