Bomenman
Ik schuil in je rode schors mijn bomenman
Ik bemin je
En ik bezin
Ik was niet meer dan een niets
Dat je nu tot vrucht uitgroeien laat
Ik schuil in je zachte bladerdak, mijn bomenman
Ik schuil voor alles, wat schaadt
En ik bemin
Ik hoop dat wanneer ik rijp
Je me toch niet vallen laat
Ik schuil in je rode schors mijn bomenman
Ik bemin je
En ik bezin
Ik bezin de harde grond
Door de ogen in je kruin
Ik schuil in je rode schors, mijn bomenman
Ik bemin je
Ik rijp
En ik bezin