GELD
Geld was mijn leven,
Mijn doel en mijn streven.
Met geld had ik alles,
Power, status, geluk????
Door jou gingen me ogen open,
Na 2 jaren van ongeluk,verdriet.
Ik was gebroken….
Nu wil ik dat geld helemaal niet, sterker nog het kan me gestolen worden.
Nu heb ik niks meer ,sta met lege handen.
Dat een mens zo materealistisch kan zijn.
Nu moet ik knokken voor wat ik wil bereiken,
Maar kan wel zelf met de eer strijken.
Ben nu net zoals ieder ander mens,
Moeten vechten voor me bestaan.
En laat dat geld maar gaan.
Want er is 1 ding wat je met geld niet kan kopen: LIEFDE
Ook dat heb je me gegeven,
Het waardevolste in mijn leven.
Ik kan nu zeggen dat ik weet wat liefde is,
Ik weet nu wat ik al die tijd heb gemist.
Er stroomt nu liefde door me heen…
Lieve R. ik ben je zo dankbaar en ik ga er alles aan doen om je gelukkig laten blijven.
Na alles wat er gebeurt is en wat we hebben meegemaakt.
Na regen komt zonneschijn en ik hoop dat dat voor ons ook zo mag zijn.
Veel liefs en XXX jouw Lot