hoe diep is de zee ?
hoe diep is mijn hart?
dat antwoord is simpel
is er wel iets zo diep als mijn liefde ?
is er wel iets warmer dan vuur ?
mijn hart is warmer
is er iets mooier dan zonneschijn ?
jouw ogen zijn mooier
is er iets zachter dan een kussen?
jouw lippen zijn zachter
zou er wel iets mooiers bestaan dan jij ?
voor mij niet
jij bent alles voor mij
als het regent,
ben jij zonneschijn
als het koud is,
geef jij me warmte
jij hebt mijn hart betoverd
ben jij een engel
die mij verlost van eenzaamheid?
laat mij mee vliegen
laat mij proeven van jouw leven
ik laat je proeven van mijn leven
hoe mooi mijn leven nu ook al is
het zal nog mooier worden met twee
geef me je hand
en laat twee levens een worden
een leven vol liefde
een leven met verassing
ik heb mijn voorsmaak gehad...
en dat was jij!