Een beetje
________
Ik hou niet,
niet van hem.
Ik respecteer hem,
koester liefde voor hem.
Ik wil zijn waar zijn voeten,
zijn voeten hem dragen willen.
Jij bent mijn droom,
eindeloos en onvoorwaard'lijk.
Jij blijft mijn hem,
geen hem die zich evenaart.
Wil jij wat haar wensen dromen?
xx