6 juni 2006 er is niks gebeurt zover
ik weet of herinner in ieder geval.
Laten wij zeker zijn dat zoiets niet
bestaat, dat wij god en de duivel zijn.
Het lot in onze handen ligt bij niemand
anders dan degene die in de spiegel je
aanstaart met een overdreven wijdse lach.
De macht ligt in jouw bloed eigen handen.
Stuurloos maak je jezelf niet een ander.
Angst en overtuiging zijn een bedreiging.
Er bestaan geen officiele lezingen meer.
Hooguit om degene uit de hel te houden.
Die het volk voor hen klaar heeft liggen.
Maar okay wat is zal ook wel blijven, toch.
Wil je meer weten check dan zelf en huiver.
Heb je plichtsgevoel of laat je het gebeuren.
Gebeuren dat men straks aristocraten voor goden
aan gaan zien en dat het 4e rijk een feit is.
De grap is dat jullie ook wel denken dat ik
gelijk heb, alleen weten jullie het nog niet.
Een eindeloos einde en een beestig gevoel.