En dan lachen je ogen
Ik weet dat het liefde is
Als je huilt
Doet het pijn vanbinnen
Alsof iets scheurt
Iets breekt
Mijn hart dat alleen voor jou klopt
Mijn longen die slechts voor jou ademen
En dan lachen je haren
Ik weet dat het liefde is
Omdat de wind met je meelacht
Omdat de zon je hart verwarmt
Omdat de regen je omarmt
Als je naar me toe loopt
Stijgen gedachten in me op
En maken zo mijn hoofd licht
Als je van me wegloopt
Stijgen gedachten naar beneden
En maken het me zwaar te dromen
En ik weet dat het liefde is
Liefste Louie, ik hou ontzettend veel van je voor eeuwig.