ik had zo graag
echt van je gehouden
zoals alleen een vrouw
van een man kan
nachten lang
verdrinken in jou armen
ik moest het afleggen
tegen de rede
je blijft in mij
maar hou het verder stil
neen, dit is niet het einde
afscheid nemen ken ik niet
heb het nooit gekund
zal er nooit in slagen
misschien als ik sterf
en dan nog
ook dan neem ik je mee