Waar ben je
In mijn gevoel ben je zo dicht bij mij
Maar in het denken voel ik je zo ver van mij af staan
Waar ben je
Zit je hier ook te denken van waar ben jij
Voel jij ook de diepte in je gevoel
Daar lopen we ieder, in een weg van ons leven
De kruising van jouw ogen in mijn ogen
Doen onze harten herleven
Waar ben je
In de stilte van mijn stilte
Mis ik de warmte
Ja… de warmte van jou
Loop naar het kruispunt van mijn leven
Elke keer loop ik verder alleen
Waar ben je
Kijk jij ook zo naar mij uit
Weet jij ook dat er ergens iemand is
Die jouw weg zal kruizen
Waar ben je,
waar ben ik
al lopend over onze wegen
gaan we totdat,
de blikken van onze ogen
Elkaar zullen kruizen
Daar ben jij,
Hier ben ik
©2006 n8vlinder