ik draag dit gedicht op aan mijn grote liefde ruud
ik wil je zeggen dat ik van je hou
als jij het toch ook maar wou
dan had ik zacht gefluisterd "ik hou van jouw"
maar jij houdt niet van mij
ondanks alles vindt ik je toch een kei
ik hoop dat het er ooit van komt
maar je merkte niks van de seinen die ik je zond
misschien zal je het later wel merken
en staan we ooit te zoenen onder de berken
als dat gebeurt wordt mijn leven weer gekleurd
ik zie alles nu zwart-wit
omdat ik een beetje in een dipje zit
het doet me pijn
ik zou toch zo graag jouw vriendin willen zijn
ik wil je zeggen dat ik van je hou
als jij het ook maar wou
paula, 13 jaar.