Ook al woon je ergens anders
ik hou zoveel van je
zoveel als..
alle sprietjes gras
zoveel als niemand doet
maar ik mis de moed
om het je te zeggen..
Ik heb je nog nooit ontmoet
maar diep van binnen
voel ik liefde voor jou
het doet me goed
om te weten dat ik van je hou
ik kijk niet naar buiten
ik kijk naar het beeldscherm..
om te wachten op jou
Ik wil me zo graag uiten..
maar ik mis de moed..
we zeggen goedendag
we chatten wat,kunnen elkaar niet zien
Een tijdje later zeg ik dat ik moet gaan..
ik krijg langzamerhand het gevoel ..
het gevoel dat ik je niet verdien..
Jij bent zo aardig,zacht,teder...
maar je weet niet hoe erg ik je mag
Elke seconde ,elke minuut
denk ik aan jou ,aan jouw gechat..
aan je "woorden"
Oh..Wist ik maar hoe je echt over me dacht...