voorbij
niets meer terug te draaien.......
onze tijd is op....
ik weet het ..ik weet het......
jij zette alles stop...
Mijn hart doet pijn het huilt om jou..
Ik weet het .....ikweet het...
Er is een andere vrouw.
Ik zal je moeten laten gaan mijn schat..
Jij koos voor haar
Dat moet ik accepteren...
en dat doe ik ook....maar..
Ik verlang nog steeds naar jou en
ik zie jou gezicht..
Ik hoor je stem en alle deuren gaan dicht.
Dan voel ik je bij mij.......
Mijn lieve god wanneer is dit voorbij.........
*juliet*