Meisje
Haar hoofd bleef cool
Maar haar hart sloeg op tilt
Het was pijn dat niks betekend
pijn die niemand kent
Haar pijn lijkt maar niet te verdwijnen
dat komt omdat alles vergeten word
maar niet door haar , zij vergeet niets
daar zorgen haar litekens wel voor
Dood zit haar op de hielen.
rennen kan ze niet
gevoelens die haar vernielen
een hart vol verdriet
Wie weet wie haar kan helpen?
Niemand kan dat meer
dat komt omdat ze al verloren is
Hij kon het stoppen
Dat weet tie best
Maar het gaat maar door
Nu is ze voor goed verpest.!