Ik had mezelf beloofd niet voor een jongen te veranderen
niet nog een keer
Maar nu ik jou in mijn leven gevonden heb
doe ik het toch weer
Want ik wil zo graag dat je van me houdt
en ik wil niet weer zo een pijn
Daarom doe ik zo mijn uiterste best
om perfect voor jou te zijn
Een van mijn beste vriendinnen is altijd vrolijk
altijd gezellig en lacht altijd
Maar op msn lees ik je woorden
en ook jij bent je geluk even kwijt
Maar ik wil dat je weer gelukkig bent
dat je lach gemeend is net als toen
En om dat te bereiken
zal ik mijn uiterste best doen
Mijn andere vriendin staat naast me
en ik lees het in haar ogen
De lach op haar gezicht is niet echt
het is keihard gelogen
Ik weet dat je niet gelukkig bent
maar je moet je er doorheen slaan
Ik doe mijn uiterste best om je te beschermen
tegen alles wat jou wordt aangedaan
Ik weet niet of ik het goed doe
om te passen in jullie leven
Maar ik doe mijn uiterste best
en zal alles voor jullie geven
*Dit gaat over mijn vriend en mijn 2 beste vriendinnen, voor mijn vriend doe ik mijn best om perfect te zijn en voor die vriendinnen doe ik mijn best om er altijd voor ze te zijn en te helpen om op een dag weer gelukkig te zijn.. Lieverds, ik hou van jullie*