Dood wil ik niet,
maar ademhalen is zwaar..
Stoppen wil ik niet,
maar doorgaan is zwaar..
Opgeven wil ik niet,
maar alles telkens opnieuw proberen is zwaar..
Het alleen doen wil ik niet,
maar mensen zijn aandacht trekken is zwaar..
Wat ik wel wil is liefde,
maar haat maakt mijn hart licht..