ik blijf herhalen,
hoe leuk je bent,
hoe lief, hoe knap , hoe aardig
je bent voor mij een schat van een vent.
wat je met me doet..
het is niet te bevatten..
je moest is weten wat ik voor je voel..
je moest is weten wat ik van je denk..
ik ben je niet zomaar tegen gekomen..
nee..
je bent een geschenk
san