engel van mijn hart
lieve domme jongen...engel van mijn hart
mijn liefde is groot..maar jou hoofd is verward..
de liefde komt langzaam dichterbij..
wil jou niet vangen
maar laat jou juist vrij.
wil geen enkele claim op je leggen
dat is wat ik je moet zeggen
de storm is gaan liggen..enkel nog een doffe pijn..
de enige wens die overblijft..
is vrienden met je zijn.
en lieveling ben je heel alleen...
voel dan de warmte van mijn liefde...
door de regenbuien heen.
juliet