ben verdrietig
lik mijn wonden
welke staat ben ik?
de hel
vals begonnen
op hoge snelheid
mijn vergissingen trotserend
kijk niet om
het kan verkeren
moe van het wachten
wat wordt vertaald in:
alsjeblieft,zing het eruit!
je maakt me niet kapot
totdat ik
mezelf afsluit
ben verdrietig
terwijl de reden
dood in een hoekje ligt