oma en opa waarom hebben julie mij verlaten????
julie hielden me altijd in de gaten
maar nu zijn julie er niet meer
en buiten ontstaat er onweer
waarom,waarom
zeg ik 1000maal
voor julie is het het einde van het verhaal
maar we zullen nog veel aan u denken en god bedanken
voor het mooie leven en we zullen altijd om u geven!!
**rainbowgirlke**