In de hemel is mijn God.
Lieve Heer, U bepaald mijn lot.
Wilt U mij de verkeerde dingen vergeven,
en mij de kracht geven om Uw woord door te geven.
Oh mijn God, ik doe toch zo mijn best,
mijn leven goed te doen zolang het rest.
God, U weet hoe ik soms naar U verlang,
en al die gevoelens maken me soms bang.
De kleine dingen die het leven mooi maken,
zijn de dingen die mij het meeste raken.
Soms heel diep van binnen,
weet ik niet wat ik ermee moet beginnen.
God leer ons dankbaar zijn,
voor de dingen groot en klein.
Over bergen en door het dal,
kunnen wij van U leren:
God, U bent overal!!