Wat hoort bij natuur
Het water, het gras, bomen, dieren,
Wolken, bloemen,
Ze horen allemaal bij de natuur,
En natuurlijk ook bijen die zoemen,
Er zijn natuurlijk ook zoveel rivieren,
Je hebt,
De zee, meren en oceanen,
En heel soms,
Zijn er zwanen,
Die rustig komen baden,
De natuur,
Daarin zit ook het milieu,
Daartegen zeg je niet adieu,
Integendeel,
Het milieu is belangrijk,
Maar is niet bepaald kleurrijk,
Kortom,
Draag zorg voor de natuur,
Je komt veel verder,
Dan ben je niet dom.