Als de klanken
van de zwarte vleugel
een nieuw lied zingen
en het rumoer is verstomd
dan is de kwetsbaarheid voelbaar
Als de tonen zingen
van nieuwe hoop en licht
als de bladmuziek vertelt
dat er genezing zal zijn
pas dan, als de kans er is
kan de weg van herstel
eindelijk beginnen
09-06-06