In deze tijden
waarin je het jezelf zo moeilijk maakt,
besef je wel weer wie je vrienden zijn..
dat is dan weer iets dat me heel erg raakt..
Lieverds,
ik wil jullie heel erg bedanken!
Want ik denk dat ik aan jullie,
al meerdere keren m'n leven heb te danken..
Ik kan bij jullie terrecht
als ik het even niet zie zitten
als ik op alles en iedereen
even moet gaan vitten..
Ik weet het..
Ik kan af en toe ontzettend zeuren..
Maar in de tijden dat ik het moeilijk heb,
weten jullie me altijd op te beuren..
Ik weet het..
Dat ik soms ondankbaar lijk..
Als ik weer aankom
met m'n zoveelste gezeik..
Er is nog zoveel
Dat jullie ook moeten weten
Maar het belangrijkste is:
Ik zal jullie en wat jullie doen NOOIT vergeten!
En als er ooit iets is,
dat ik terug kan doen..
Moeten jullie het zeggen!
Want jullie betekenen meer voor mij dan de honderd-miljoen!!