Ik geloof in jou
Door wat je tegen me zegt
Ik weet dat ik van je hou
Want ik ben enorm aan je gehecht
Ik geloof in God
doordat hij jou heeft gemaakt
Dit is geen toeval, maar het lot
Dit alles is volmaakt
Het laatste wat ik wil
Is jou kwijtraken
Dan wordt mn leven stil
En zal niks meer smaken
Met jou wordt ik oud
En met jou krijg in kinderen
Omdat jij van me houdt
En niemand dat zal verminderen