In de flarden van mijn geest,
Verborgen in mijn onderbewustzijn,
Verstopt en wazig,
De herinnering aan,
Mijn gevallen engel,
Die ik probeerde op te rapen,
Die mij meetrok in haar hel,
Mij vermoorde met een dolk der liefde,
Onder het mom van houden van,
Ik die het liet gebeuren,
Mij mee liet trekken in haar donkerte,
Mijn licht langzaam doofde,
Angst en onzekerheid,
Vetrouwen beschaamd en verloren,
Donker in mijn hart,
Tot ik een engel tegenkwam,
Die mij opraapte,
Mij meenam naar het licht,
Mij een ander soort liefde toonde,
Mij het vertrouwen teruggaf,
Mijn hart heelde,
En nu is ze mijn vrouw...