Deze warme en tedere liefde
Ligt heel erg diep
Zo diep als de oceaan
Vulling mijn lege ziel
Met tederheid en zoveel liefde
Elke aanraking zit zo vol met emotie
Samen zweven we de nacht in.
We vliegen samen zo hoog
Op de vleugels
Van onze perfecte liefde
Onze rustige ademhaling
Word alleen gehoord
Van geluk laat ik een traan
Voel me in de Hemel
Met jou zo dicht tegen me aan
Onze liefde
Die mag niet overgaan
Deze liefde van binnen
Had er over gedroomd
Hoe het zou kunnen zijn
Maar het is zoveel meer
Deze kostbare schat
Die ik teder vasthoud
Ontvouwd mijn hart
Als een roos
Bitter en zoet, Wild en vrij
Mijn liefde voor jouw
Is voor eeuwig en altijd
En van liefde
Laat ik weer een traan
Had er van gedroomd
Maar het is zoveel meer
Jet van Keken