Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Vroeger
Zittend op mijn bed nadenkend over die tijd
Deze dag heeft mij zoveel meer duidelijk gemaakt
Ik was mezelf compleet kwijt
Diep in mijn hart geraakt
Kon mezelf niet zijn
Durfde niets meer aan
Mijn gevoelens mijn verdriet alle pijn
Was bang om alleen te staan
Ik zat altijd op mijn kamer zag dagen geen zonlicht
Alleen school was het enige wat zag
Het liefst had ik alles rondom mijn kamer dicht
Maar niemand die het doorhad je zag altijd mijn lach
Compleet in mij zelf gekeerd
Mijn muziek altijd op de replay knop
Ze hadden me elke dag weer wat bezeerd
Jaren in angst gezeten
De enige mensen die ik zag was mijn familie
Ik heb het mezelf verweten
Als ik nu terug kijk en het eindelijk inzie
Ik heb er een verslaving van over gehouden
Mijn leven draaide alleen maar om games
De game wereld was mijn wereld droomde dat ik daar leefde
Ik draai nu weer het nummer niemand
En alles komt weer los
De woede de frustratie het grote verdriet
En nu besef ik hoe ik me toen heb gevoeld
Wat pesten een mens kan aandoen
Wordt of ben je gepest dat snap je wat er wordt bedoeld
Maar sinds een jaar besef ik dat ik niet langer mijn tijd hieraan kan verdoen
Geen games meer dag en nacht
Weer zonlicht zien
Geen muziek die mijn pijn verzacht
Want ik besef dat ik het beter verdien
Geen leven meer als een kluizenaar
Ik heb terug gekeken hoe ik toen was
Het is misschien nog maar een jaar
Dat ik eindelijk weet wie ik ben
Maar ik kom sterker uit deze strijd
Ben niet langer meer gebonden
Aan die rot tijd
Reacties op dit gedicht
star of ocean vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
star of ocean
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
12 juni 2006
Thema's:
[Verwerking]
[Pesten]
[Vroeger/Herinneri]