4 maanden voorbij
en jij houd niet van mij
ik wel van jou
en ik schud dit niet uit mijn mouw
ik kan jou nog steeds niet vergeten
in mijn hart zitten spleten
af en toe weet ik niet wat ik moet doen
dan loop ik maar wat rond
ik denk dat ik jou nooit kan vergeten
je zit in mijn hart gesleten
maar ik kan wel begrijpen waarom jij mij niet wou
ik zat ontzettend fout
Ik hoop dat ik je weer eens zie
en dat we dan gewoon met elkaar om kunnen gaan
en naast elkaar kunnen staan
ookal zul je voor mij meer betekenen dan ik voor jou