In de krant van wakker Nederland,
is enorm veel aan de hand.
Verhaaltjes hier, verhaaltjes daar,
de oorlog is nog lang niet klaar.
In de krant van wakker Nederland,
is heel veel aan de hand.
Je hoort nare verhalen ove kinderen,
De pijn en de verdriet van famillie en vrienden zijn dan niet te verhinderen.
In de krant van wakker Nederland,
Is erg veel aan de hand.
Een brandje hier, een brandje daar,
De wereld is niet wakker kijk naar naar Amerika, heus het is echt waar.
Dus in de krant van wakker Nederland,
Is enorm veel aan de hand.
dcz