Ik zou alles willen doen
om jou wat hoop te geven
al is het maar een sprankeltje
een klein lichtje aan de horizon
Ik zou je alles willen geven
als jij er gelukkig van zou worden
ik wil je zien stralen, horen lachen
zonder verstopte tranen van verdriet
Ik zou alles willen opgeven
voor jouw geluk, want niets op
deze wereld is werkelijk mooi
wanneer jij niet gelukkig bent
Kon ik jou, het geluk
maar toezenden en jou
gelijk een zorgeloze vlinder
laten vliegen, op de
waarheid van de wind
13 06 06