Alsof ik ergens ben.....Waar ik niet doe bestaan.....
Het lijkt wel alsof ik hier doe leven......., terwijl ik al ergens dood ben gegaan.......
Alsof ik ren....,en tegelijker tijd toch blijf staan....
Ik heb hier gen zin om hier te blijven....., en ik zie geen nut om weg te gaan....
Alsof ik dit allemaal al ken....alsof ik ben verdwaalt.....
Het lijkt alsof ik ben gevangen en niet eruit wil komen...
Door de dejavu ingehaalt........of ben vergeten in mijn dromen...
Alsof mijn bestaan, in letters geschreven staan.......,
Alsof mijn gedachte het naar mij doet fluisteren.....
De klok heeft z'n wijzers stil laten staan.....omdat de uren niet doen luisteren...
Ik zie de zon, de sterren.......En ik zie ook de maan...
In m'n schaduw doe ik toch verduisteren...., alsof ik van de realtiteit ven weggegaan.... Het is alsof ik terug loop in het verleden..., omdat mijn toekomst als is gedaan...
M'n gedachte is vervreemd in z,n gelezen gebeden....
Alsof ik ergens, zonder enig besef, stil ben gaan staan.....Terwijl ik toch ren naar het heden......
Alsof ik doe dromen, alsof ik leef in de waan...Alsof de dejavu naar mij toe is gekomen...Alsof de realiteit....in de illusie is gaan staan....
ALsof ik dwalen, in mijn ogen....en doe verzinken in mijn oren...Alsof de zekere wetende dingen tegen mij zijn gelogen....
Het is alsof ik achteruit loop in plaats van naar voren....
Eigelijk zou ik me om moeten draaien....omkijken en gewoon alles doen weg zwaaien.....
De realiteit zou dan weer terug gaan komen...En ik zou mijn leven weer gewoon gaan doen...
Maar het is alsof ik wil blijven dromen...
Alsof ik het vergeten iets terug wil halen van toen....
Het is alsof ik mijn zoektocht al lang ben verloren...
Alsof mijn ziel ...de dood niet wil horen...
Het is alsof ik ergens ben, maar toch niet doe bestaan...
Het lijkt wel alsof ik hier doe leven, maar allang dood ben gegaan...
Alsof ik ren..., en tegelijker tijd blijf ik toch staan...
Ik heb geen zin om hier te blijven .....en zie geen nut om weg te gaan...
Ik ben de schijn....onzichtbaar....ik ben een waan
Ik ben de dejavu wat allang is gedaan...
Ik ben in dromenland blijven staan.....