Hij is als de regenboog
stralend in de regen
als een vogel heel hoog
die over je heen vliegt als een zegen
als een vallende ster die mijn hart raakt
als een romantische dichter die ons ontsterfelijk maakt
als het volmaakte middel tegen verveling
Hij is mijn perfecte aanvulling...