duizend gedachten
flitsen in en uit
veel had ik niet verwacht
duizend gedachten
komen en gaan
jou woorden klinken zacht
duizend gevoelens
beroeren mijn hart
teveel had ik ervan verwacht
duizend gevoelens
gaan door mijn ziel
de waarheid die om mij lacht
duizend dagen
voel ik jou bij mij
veel langer had het mogen zijn
duizend dagen
een met jou
was alles dan slechts schijn?
duizend keren
zeg ik hierop nee
druist tegen alles in
veel heb je me gegeven
duizend keer
voel ik jouw liefde
wil ik alles opnieuw beleven
duizend dromen
terwijl ik waak
veel herinneringen aan jou
duizend dromen
een wakkere geest
liefste snap jij dit nou?
duizend kussen
stuur ik je toe
veel te weinig wel te verstaan
duizend kussen
aan jou adres
kwamen ze wel aan?
duizend treden
zijn wij gegaan
veel te snel en de angst die kwam
duizend treden
achter jou
omdat jij mijn hand niet nam.
juliet