is het liefde of is het angst
wil je met me delen?
wie van ons is het bangst
gekwetste zielen..overal..ook wij
zoekend naar een antwoord
steeds dichterbij
voorzichtig...zoekend de weg
het verloren doel en de eeuwige wens
maken dat ik dit zeg
jij legt nu alles bij een ander neer
en ik ben bang
bang voor het hartezeer
maar deze angst heeft geen schijn van kans
want ik danste al
de liefdesdans
de liefde is een allesomvattend gegeven
en geen enkel ego
zal dit kunnen beleven
de pijn.. ik kan er niet omheen
gewoon
omdat jij uit mijn leven verdween
ga nu maar.. je weet niet wat je doet
een ding is zeker
dat je nooit meer iemand als mij ontmoet
je hebt de liefde laten gaan
en gaat nu weer
achter een andere aan.
bereid was ik..om alles te geven
maar de kans is verspeeld
jij wil nog meer beleven
geloof me liefste
meer is er niet
zal nog lang gaan duren
voordat jij dit ziet.