verbasterde woorden kunnen geen inhoud vormen
in mijn drie jaar te late maar niet verspilde programma’s
die vandaag de dag nog steeds geen uiterlijk hebben
als een leidraad dat zich in een vicieuze cirkel draait
controleert mijn gelaat haar aanwezigheid in het kwadraat
voldoende bevonden, gekeurd, maar in onjuistheid verwekt
de verkeken kans ligt hier niet om opgeraapt te worden
en enige spijt ontbloot maar een deel van mijn serenade
het deert niet, nu ik dein op de kalmte van vervlogen tijden
14 juni 2006