Een wonder
je praatgrage kleindochter
was even stil.
Wat jij gisteren zei
heeft me blij gemaakt.
Elisabeth en ik
zijn je 2
waar je het eerst naar vraagt.
Weet je?
Je zei ook:
je bent een lief
en knap kind.
Bij ieder ander
zou ik discussieren
niet bij jou,
bij jou is het anders.
Maar was ook even stil
omdat kerstdag er aan komt
met jou niet bij me.